LET'S Make IT STICK

Communicatie moet mensen raken. Maar daarvoor moet je eerst toegang tot hun leven zien te krijgen. Als je ze daar geen redenen voor geeft, gaat het simpelweg niet gebeuren. Logisch, want iedereen bepaalt natuurlijk zelf met wie hij of zij contact heeft. Dus zeg het maar. Wie ben je, waar geloof je in en vooral: wat heb je toe te voegen aan iemands leven? Als je dat weet, waar maakt en je doelgroepen weet te vinden heb je de basis voor echte betrokkenheid te pakken.

Er zijn ontelbare manieren om je verhaal te vertellen. Wij verkiezen altijd de manier die het meest indrukwekkend is en daardoor het langst blijft hangen. Opmerkelijke ideeën gaan uit van het onverwachte en zorgen ervoor dat boodschappen beter binnenkomen, hoger gewaardeerd worden en een blijvende herinnering creëren. Bovendien laat je ermee zien dat je moeite wilt doen om het bijzonder te maken. Pas dan is het raak en krijg je echte reacties.

Alles begint bij je merk

Vaak staat het merk als een huis en maken we er dankbaar gebruik van. Maar soms heeft het aandacht, scherpte en slimheid nodig. Met Brand Impact® komen we snel tot inzichten die ons helpen de juiste keuzes te maken.

Samen gaan we op zoek naar de feiten, ambities, ziel, kansen en bedreigingen van het merk. De gekozen koers leggen we vast in de Brand Challenge die we toetsen met diverse spiegelgroepen. Zo creëren we een vertrekpunt dat klopt, draagvlak heeft en de perfecte basis vormt voor het beste merkconcept.

Blauw is van ons

De Britse psycholoog Cliff Arnall beweerde in 2005 dat de maandag van de laatste volle week van januari voor veel mensen de meest deprimerende dag van het jaar is. Dus doopte hij die dag ‘Blue Monday’. Maar blauw is voor ons juist de kleur van positivisme! Daarom draaien we de Formule van Arnall met liefde om: Blue Monday is de mooiste dag van het jaar! Op deze dag maken wij mensen blij door ze een daglang met ons hele team te helpen.

Een draak van een bureau

Wil je meer weten, heb je ideeën of wil je een keer kennis maken met de blauwe draak uit Den Bosch? Kom dan gewoon langs voor koffie of wat anders. Neem even contact op met Erik Joosten: erik@ambitions.nl / +31 (0)73 687 20 82.